Ücretsiz toplu taşıma ne zaman bitecek? Hangi şehirlerde toplu taşıma ücretsiz?

Ücretsiz toplu taşıma ne zaman bitecek? Hangi şehirlerde toplu taşıma ücretsiz?

Ankara’da EGO Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince 16-19 Haziran tarihleri arasında EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY hattının ücretsiz olacağını duyurdu. Başkentliler, bayram boyunca toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanarak seyahatlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler.

Ankara: EGO Otobüsleri ve Metroda Ücretsiz Seyahat

( = window. || []).push({});

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca İstanbulkart sahiplerine müjdeyi verdi. 16-19 Haziran tarihleri arasında İBB’ye ait tüm toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecekler. İETT otobüsleri, metro, metrobüs, tramvay ve deniz taksileri bayram boyunca kesintisiz hizmet verecek.

İzmir: İZBAN ve ESHOT’ta Ücretsiz Taşımacılık

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN ve ESHOT araçlarının Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacağını açıkladı. Ayrıca İZULAŞIT ve İZTAŞIT araçları da ek seferlerle desteklenerek halkın yoğun saatlerde rahat bir şekilde seyahat etmeleri sağlanacak.

Bursa: BursaRay ve Otobüsler Ücretsiz

Bursa’da bayram süresince BursaRay ve otobüsler, BursaKart sahiplerine ücretsiz olarak hizmet verecek. Kent içindeki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla uygulanan bu adım, Bursalıların bayram ziyaretlerini daha konforlu bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak.

Exit mobile version