Ufuk Özkan’dan nafaka tepkisi: Harcama yapmasam da ödeyemem

Ufuk Özkan’dan nafaka tepkisi: Harcama yapmasam da ödeyemem

Boşanma sürecinde mahkeme tarafından belirlenen aylık 45 bin TL nafaka miktarının azaltılması için dava açan Özkan, sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını ve bu miktarı ödeyemeyeceğini belirtmişti. Ancak son gelişmelere göre, mahkeme nafaka miktarını daha da artırdı.

Sabah gazetesine konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Özkan, “Ödeyeceğim nafaka 114 bin lira oldu. Gelirim tabii ki dizide çalıştığım dönemlere göre ciddi anlamda düştü. Sağlığım için dizi yapmıyorum. Ben tiyatro yapıyorum, ayda bu kadar para kazanmıyorum. Minimal yaşayamıyorum.” ifadelerini kaydetti.

İki sene önce boşandığını ifade eden Özkan, “Nafakam 45 bin TL’den 74 bin TL’ye çıktı. Şimdi de 114 bin TL oldu. Ben ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, nafakayı nasıl ödeyeyim? Zaten nafaka düşürme davası açtım. Yani hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem” ifadeleriyle nafaka ücretine isyan etti.

Nazan Özen, “Kasım ayından beri yaklaşık 6 aydır tek kuruş nafaka ödemiyor. Kendisine her türlü ödeme kolaylığını ve anlayışı göstermemize rağmen hiçbir olumlu adım atmadı. En azından evladının temel ihtiyaçlarını gidermek adına iyi niyet göstermesi gerekirken kendisi konuyla ilgili olumsuz tavrını sürdürmekte ısrar ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version