Uyuyamıyorum diyenlere çare doğal uyku ilacında! Artık mışıl mışıl uyuyabileceksiniz

Uyuyamıyorum diyenlere çare doğal uyku ilacında! Artık mışıl mışıl uyuyabileceksiniz

BREUS ÖNERİYOR!

Ünlü uyku uzmanı Dr. Micheal Breus’un paylaştığı yöntem, daha iyi bir uyku için oldukça kolay bir çözüm sunuyor. Muzun natürel bir uyku ilacı olduğunu belirten Dr. Breus, muzun yüksek magnezyum içeriğinin uykusuzluk meselesiyle gayrette tesirli olduğunu vurgulamaktadır.

MUZ ÇAYI TARİFİ

Muz çayı tarifi oldukça basittir. Birkaç adımda hazırlanabilir ve gün süresince daha sakin sezmenize destekçi olabilir. İki adet muzu ikiye ayrılarak üç kadeh kaynar suya ilave etmeniz yeterli olacaktır. Ardından üç ila beş dakika arasında kaynatın ya da muzlar kahverengiye dönene kadar bekleyin. Muzlar kaynadıktan veya bekledikten sonra elde edilen sıcak muz suyunu içerek rahat bir uyku çekebilirsiniz.

Uykusuzluk problemi, sağlık ve günlük yaşam niteliği üzerinde negatif tesirler yaratabilir. Bu sebeple, natürel yöntemlerle uyku kumpasını tertip etmek ve daha iyi bir uyku elde etmek ehemmiyetlidir. Ancak herkesin uyku meseleleri değişik olabilir ve şayet kronik bir uyku problemi yaşıyorsanız, bir uzmana danışmanızda fayda var.

Exit mobile version