Yarın İzmir’ de yola çıkacaklar dikkat! O ilçelerde göz gözü görmeyecek! İşte 11 Ekim 2024 İzmir hava durumu…

Yarın İzmir’ de yola çıkacaklar dikkat! O ilçelerde göz gözü görmeyecek! İşte 11 Ekim 2024 İzmir hava durumu…

Yarın, 11 Ekim 2024 Cuma günü İzmir’de hava durumu farklı ilçelerde çeşitli özellikler gösterecek. İzmir’in doğası ve coğrafi yapısı bu çeşitliliği bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Ödemiş, Selçuk ve Tire ilçelerinde gün boyu pus etkili olacak. Özellikle sabah saatlerinde yoğunlaşacak olan pus, ilerleyen saatlerde hafifleyerek yerini daha durgun bir havaya bırakacak. Görüş mesafesinde azalmalar yaşanabileceği için özellikle sabah saatlerinde yollarda dikkatli olunmalı.

Gaziemir, Menderes ve Torbalı ilçeleri sabah saatlerinde yoğun bir sis tabakasıyla uyanacak. Bu bölgelerde sürücüler, sisli hava koşulları nedeniyle yavaş ve dikkatli bir sürüş gerçekleştirmeli. Görüş mesafesinin ciddi oranda düşmesi bekleniyor. Ancak gün içerisinde sisin dağılması ve havanın daha açık hale gelmesi bekleniyor.

İzmir’in geriye kalan ilçelerinde ise gün genelinde parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Bu ilçelerde hava daha açık ve güneşli olsa da zaman zaman bulutlar gökyüzünü kaplayacak.

Yarın, İzmir genelinde en düşük sıcaklık 12 derece civarında olacak. Özellikle sabah saatlerinde serin bir hava hissedilirken, gün içerisinde sıcaklıkların yükselmesiyle en yüksek 32 dereceye ulaşacak. Bu sıcaklık farkları, özellikle sabahları ve akşamları hafif bir ceket veya hırka giymeyi gerektirebilir.

Exit mobile version