Yüzde 10 vergi avantajını duyan Türk girişimciler o Avrupa ülkesine göç ediyor! Türkiye’den gelenlere kolaylık sağlanıyor

Yüzde 10 vergi avantajını duyan Türk girişimciler o Avrupa ülkesine göç ediyor! Türkiye’den gelenlere kolaylık sağlanıyor

Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya göç edenler, vergi avantajı sayesinde maddi anlamda daha rahat bir yaşam sürdürebileceğini düşünüyor. Üstelik Kuzey Makedonya, Avrupa ülkelerine 3 gün içinde vize almak mümkün.

Gercekgundem’de yer alan habere göre, Kuzey Makedonya’da yüzde 10 vergi indirimi uygulaması, hem bireysel hem de kurumsal düzeyde yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor. Düşük vergi oranı, iş dünyasının dikkatini çekiyor.

Ayrıca vizesiz seyahat imkanı da ülkeyi cazip kılan faktörlerden biri. Vizesiz seyahat imkanı sayesinde Kuzey Makedonya’ya seyahat etmek isteyenler, bürokratik engellerle uğraşmadan kolaylıkla ülkeye giriş yapabiliyor.

Bu durum da turizm potansiyelini artırmakta birlikte ülkeye olan ilgiyi de artırıyor.

Bir Avrupa ülkesi olan Kuzey Makedonya, Balkanlar’da denize kıyısı olmayan bir ülke.

1991 yılında Yugoslavya’dan ayrılarak bağımsızlığını kazandı. Kuzeyde Sırbistan ve Kosova, batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan, doğuda Bulgaristan ile komşu.

Kuzey Makedonya’nın 2 milyon 82 bin nüfusu bulunuyor.

Exit mobile version