Zincirleri kopardı Türkiye’ye doğru geliyor! Ne 20, ne 30 ne 40…Bir sen eksiktin, lütfen gelme

Zincirleri kopardı Türkiye’ye doğru geliyor! Ne 20, ne 30 ne 40…Bir sen eksiktin, lütfen gelme

Meteoroloji kaynaklarından gelen uyarılar, Türkiye’yi sıcak hava dalgası konusunda alarma geçirdi. Hava Forum sayfasından yapılan açıklamada, Afrika’dan gelen sıcak hava dalgasının tüm zincirlerini kopararak Türkiye’ye doğru ilerlediği belirtildi.

Hava Forum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afrika’dan gelen sıcak hava dalgasının Türkiye’ye doğru hızla yaklaştığını ve ciddi sıcaklık artışlarına yol açabileceğini belirtti.

Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum paylaşımında, İstanbul’da bile sıcaklıkların 40 dereceyi bulabileceğini belirtti. Bu sıcaklıklar, normalin üzerinde seyredecek ve hem sağlık hem de günlük yaşam üzerinde ciddi etkiler yaratabilecek.

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Afrika çıldırmış durumda. Tüm zincirlerini koparıp her şeyi ile Türkiye’ye gelmek istiyor. Ay ortası için gözüken şu tahmine bakın. Türkiye’nin rengi Afrika’nın rengiyle aynı gözüküyor. Bu ne demek biliyor musunuz? İstanbul bile 40 derece olur demek. Umarız gelmez, lütfen gelme!”

Exit mobile version