1641 odası bulunuyordu… Herkesi hayrete düşüren dev satış! Dünyaca ünlü otel 1 milyar 7 milyon dolara satıldı

1641 odası bulunuyordu… Herkesi hayrete düşüren dev satış! Dünyaca ünlü otel 1 milyar 7 milyon dolara satıldı

Tam 1641 odası bulunan dünyanın en büyük 4 Oteli Hyatt Regency Orlando, RIDA Development Corporation ve Ares Management Real Estate Fund ortaklığında satın alındı. Satın alma fiyatına otelin yanında bulunan 18 hektardan büyük mülk de dahil edildi. Otelde kapsamlı bir yenileme yapılacağı belirtirken oda sayısının 2500’e çıkarılacağı vurgulandı.

Oteli satın alan RIDA ile Ares otel için kapsamlı bir yenileme planı olduğunu da vurguladı. Yenileme ile birlikte “Orange County Kongre Merkezi”nde 4.000’den fazla konuk odası oluşturulacak aktarıldı. Büyük ölçekli kongre mülklerinde geliştirme yapılırken geniş deneyime sahip olan iki şirketin bitişikteki 18 dönümlük arazi üzerinde yeni bir Grand Hyatt Oteli için Hyatt ile anlaşması bulunduğu da bildirildi.

Hyatt Regency Orlando’nun satışı otel tarihindeki en büyük tek satış olarak bildirildi. Hyatt CEO’su Mark S. Hoplamazian dev oteli satın alan RIDA ve Ares ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek ” Hyatt Regency Orlando’nun başarısını artırmaya ve yeni bir Grand Hyatt Oteli ile ABD’nin en çok ziyaret edilen destinasyonunda marka portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Merkezi ABD Chicago olan Hyatt Hotels Corporation bünyesinde 6 kıtada 78 ülkede 1350’den fazla otel ve her şey dahil tesis yer almaktadır.

Exit mobile version