Akaryakıt alacaklar depoları doldurun, bu gece fiyatlar uçacak! Ankara, İzmir, İstanbul zamlı akaryakıt fiyatları…

Akaryakıt alacaklar depoları doldurun, bu gece fiyatlar uçacak! Ankara, İzmir, İstanbul zamlı akaryakıt fiyatları…

Akaryakıt istasyonlarında tabelalar gece yarısı itibariyle güncellenecek. Zam haberi milyonlarca otomobil sahibinin gündemine oturdu. Gece yarısına kadar depolarınızı doldurun. İşte akaryakıtta güncel ve zamlı fiyatlar…

Milyonlarca araç sahibinin ilgilendiren zam haberi geldi. Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatlarında güncelleme yapılacak. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kuruna göre değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam açıklaması yapıldı. Cemil Cahit Saraçoğlu’nun sosyal medya paylaşımına göre, Ankara, İstanbul ve İzmir’de zamlı akaryakıt fiyatları belirlendi. Peki, ne kadar zam yapılacak?

Gece yarısı itibariyle motorin grubunda zam tabelalara yansıyacak. Motorin zammının perşembe gününden itibaren geçerli olacağını söyleyen Saraçoğlu’nun açıklamalarına göre, beklenen artış 83 kuruş tutarında gerçekleşecek. Motorin fiyatına gelen zam sonrasında İstanbul’da 42 lira 74 kuruş, Ankara’da 43 lira 27 kuruş, İzmir’de ise 43 lira 77 kuruşa satılacak. Gece yarısı gelecek olan zam öncesinde otomobil sahiplerine depoları doldurun uyarısı yapıldı.

İstanbul Avrupa yakası akaryakıt fiyatları

İstanbul Anadolu yakası akaryakıt fiyatları

Exit mobile version