Bankadan müşterilerine özel kampanya: Uygulama üzerinden 800 TL hediye!

Bankadan müşterilerine özel kampanya: Uygulama üzerinden 800 TL hediye!

Garanti BBVA, mobil bankacılık uygulaması üzerinden yeni müşteri olmayı teşvik eden bu kampanya ile dikkat çekiyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen bireylerin, mobil uygulama üzerinden müşteri olurken promosyon kodu bölümüne Tiktak24 kodunu girmeleri gerekiyor. Bu kod, Tiktak uygulamasında geçerli 800 TL puanı hesaplara tanımlayacak.

Kampanya, 5 Haziran tarihinde başlayıp yaz boyunca devam edecek. Yeni müşterilere sunulan özel kodlar, 15 Eylül tarihine kadar kullanılabilir olacak. Kampanya, 18 yaş ve üzeri bireyler için geçerli olup her birey sadece bir kere bu fırsattan faydalanabilir.

Bu kampanya ile elde edilen puanlar devredilemez veya nakde çevrilemez. Kampanya kapsamında, kiralama işleminin tamamlanmasının ardından 800 TL puan otomatik olarak hesaplara yatırılacak. Garanti BBVA’nın sunduğu bu avantajlı fırsat, sıcak yaz günlerinde vatandaşın ayağını yerden kesmeyi hedefliyor.

Garanti BBVA’nın bu yaz kampanyası, araç kiralamayı planlayan yeni müşteriler için önemli bir fırsat sunuyor. Tiktak uygulaması üzerinden yapılacak kiralama işlemleriyle 800 TL’ye varan puan kazanma şansı, yaz aylarında mobiliteyi artırmayı hedefliyor. Garanti BBVA’nın sunduğu bu cazip tekliften faydalanmak isteyenler, mobil uygulama üzerinden müşteri olarak, Tiktak24 kodunu girerek kolayca kampanyaya katılabilirler.

Exit mobile version