Bankaya borcu olanlara 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! 50 bin TL’ye kadar kredi kartı borçları Akbank’tan ödenecek

Bankaya borcu olanlara 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! 50 bin TL’ye kadar kredi kartı borçları Akbank’tan ödenecek

Şahıslar bankaya olan borçlarını ödeyebilmek için yeni bir seçenek yol aramaya başladı. Bu yollardan biri olarak görülen borç kapatma – borç transfer kredisi bir hayli şahsın bankaya olan borcunu sıfırlayabilmesine imkân sağlıyor. Bu ödeme sonrasında şahıslar uygun faiz oranları ve yüksek vade alternatifleriyle borçlarını istediği günlerde ödeme sağlayabiliyor.

Akbank’tan Fırsat Duyuruldu

Akbank’ın alıcılarına sağladığı yeni kredi mahsulü bir hayli şahsın uygun taksitlerle bankaya olan borçlarını kapatabilmesini sağlıyor. Bankanın duyurduğu bu kampanya kapsamında vatandaşlar kredi ödemelerini 3 aya kadar erteleyebiliyor. 50 bin TL’ye kadar çekilebilen bu kredinin taksit meblağı da oldukça düşük seviyede.

Vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilmek için mobil bankacılık veya şubeler üzerinden müracaatta bulunabiliyor. Ödemelerinizi taksitlendirebildiğiniz bu kredi sayesinde vatandaşlar kazancına göre ödeme gününü seçebilecek. Daha ayrıntılı bilgi için arama motoruna Akbank borç kapatma kredisi aratması yaparak resmi siteye giriş yapabilirsiniz.

Kredi Şartları

Faiz oranlarının; kredi meblağı, kredi vadesi, alıcı tehlike skoru ve eşi sebeplerle birey özelinde değişebildiğini öğrenmenizi isteriz. Arz ettiğiniz vade ve meblağa göre size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil, Alıcı Bağlantı Merkezi ve şubeler üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Dilerseniz kredinizi işsizlik güvenceli hayat sigortalı, hayat sigortalı veya sigortasız olarak kullanmayı seçim edebilirsiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta seçimine göre değişkenlik gösterdiğini ve prim ile öteki poliçe koşullarının sigorta firmalarınca tanımlandığını öğrenmenizi isteriz.

3 ay erteleme fırsatıyla sunduğumuz Borç Transferi Kredisi’ne Akbank Mobil, 444 25 25 Alıcı Bağlantı Merkezi ve tüm şubelerinden başvurabilirsiniz.

Erteleme dahil lüzum kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki meblağlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki meblağlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki meblağlarda ise 12 ay olduğunu belirtmek isteriz. Azami kredi vadesi tanımlanırken, mevzuatta tanımlanan sınırlamalar istikametinde alıcının varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz yarıyıl sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, klasik taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

Exit mobile version