Bu Hafta Çok Önemli Diyerek Uyardı! Hangisi Daha Karlı, Altın mı Gümüş mü? İşte Yanıtı…

Bu Hafta Çok Önemli Diyerek Uyardı! Hangisi Daha Karlı, Altın mı Gümüş mü? İşte Yanıtı…

Borsa ve Euro yatırımcılarının dikkat etmesi gerektiğini de ifade eden Memiş, “Çünkü borsaya giriş, euro dan parite üzerinden altın almak için fırsat kollaması gerekiyor. Ons altın tarafında kar satışları, EUR/USD paritesinde gerileme bekliyorum. Yani, bu hafta Euro ile altın veya gümüş almak için güzel bir hafta olabilir.” dedi.

İslam Memiş, bu hafta takip edeceği bant aralıklarını da sıraladı. Memiş, “Bu hafta için takip edeceğim bant aralıkları şöyle” diyerek sıraladı:

Cuma gününü yüzde -2,55’lik düşüşle 9 bin 668 puan tamamlamıştı. Beklediğim 9 bin 400 puan seviyelerine az kaldı. Buralardan kademeli giriş yapılmasının uygun olduğunu düşünüyorum. Bu hafta 9 bin 400-9 bin 800 aralığını takip edeceğim.

Dolar, baskılanmaya devam ediyor. Ancak yıl sonu hedefim yukarı yönlü olduğundan bugünkü fiyatlara odaklanmıyorum. Baskılanma bittiğinde gerçek değerini bulur.

Beklediğim 1,12 seviyesini Cuma günü test etti. Yani, 2024 hedefimde olan 1,12 seviyesi gerçekleşmiş oldu. 1,1192 seviyesinden kapanış yapmıştı. Artık kar satışlarının zamanı geldi. Bu hafta 1,1150-1,1250 bant aralığını takip edeceğim. Euro’dan dolara, sonra da dolar ile ons altını beklemekte fayda var.

2 bin 512 dolar seviyesinden haftayı tamamladı. Ancak kar satışlarına karşı dikkat edin! 2 bin 518 doları test etmişti. 50 dolarlık kar satışı bekliyorum. Yani, 2 bin 468 dolar seviyesine kadar gerilemesini.

Exit mobile version