Cep yakmayan lüks! Honda HR-V Türkiye yollarına çıkıyor, fiyatı belli oldu

Cep yakmayan lüks! Honda HR-V Türkiye yollarına çıkıyor, fiyatı belli oldu

Yeni HR-V e, yenilenen keskin ön tampon çizgileri ve modern ön görünümüyle dikkat çekiyor. Parlak siyah alt kaplama ile tamamlanan yeni ön tampon, SUV’ın olgun ve şık görünümünü artırıyor. Advance donanım seviyesinden itibaren sunulan Adaptif Far ve Aktif Dönüş Aydınlatması teknolojileri, gece sürüşlerinde daha iyi aydınlatma sağlıyor. Ayrıca, LED aydınlatma şeridi arka tasarımda öne çıkıyor.

Honda, HR-V e’in iç mekanında da önemli iyileştirmeler yaptı. Orta konsol ve alt kısım yeniden düzenlenerek sürücü ve ön yolcunun kablosuz şarj yuvasına kolay erişimi sağlandı. Parlak piyano siyah detaylar, orta konsolun sade ve ergonomik tasarımına katkıda bulunuyor. Style+ donanım seviyesinde panoramik cam tavan sunulurken, tüm donanım seviyelerinde karartılmış arka camlar standart olarak bulunuyor. İç mekan konforunu artırmak için yapılan ses yalıtımı iyileştirmeleri, sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

​​​​​​​

HR-V e’in 1,5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli motoru ve iki elektrikli motordan oluşan hibrit egüç aktarma sistemi, yakıt tüketimini optimize ederek esnek bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda’nın iç mekan tasarımında ferah kullanım alanını korumak amacıyla, yakıt deposu ön koltukların altına yerleştirilmiş. Bu özellik, arka koltukların çok yönlü katlanabilmesini sağlayarak geniş bir kabin içi kullanım alanı sunuyor.

Honda SENSING çatısı altında sunulan gelişmiş güvenlik özellikleri, HR-V e’de de devam ediyor. Trafikte Sürüş Asistanı, 0 km/s’den itibaren direksiyon desteği sunarak sürücüyü destekliyor. Style+ donanım seçeneğinde standart olarak sunulan çok açılı kamera sistemi, aktif güvenlik teknolojilerini ve sürüş yardımcılarını daha erişilebilir kılıyor.

Exit mobile version