Elektrikli arabası olana müjde! Şarj yeri arama derdi bitti: Bununla aracınızı hemen şarj edebilirsiniz

Elektrikli arabası olana müjde! Şarj yeri arama derdi bitti: Bununla aracınızı hemen şarj edebilirsiniz

GoSun isimli bu girişim markası, güneş enerjisi çözümleri sunmasıyla biliniyor. Bu kapsamda elektrikli araçlar için taşınabilir güneş panelli şarj cihazı geliştirdiği öğrenildi. Söz konusu bu cihaz aracın tavanına yerleştirilerek açılabilen güneş panellerine sahip olacak. Bunun yanı sıra hareket halinde ya da park halindeyken otomobilleri şarj edebilecek bir özelliğe sahip olacak.

Söz konusu bu şarj cihazı, GoSun Solar EV şarj cihazı olarak tanımlanıyor. Sistem otomobillerin tavan rafına kolaylıkla monte edilirken, araçların herhangi bir şebekeye ihtiyaç duymadan evde, ofiste, şantiyede ya da kamp yerinde kolaylıkla şarj edilebilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra cihazdaki paneller her türlü hava koşullarına dayanıklı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca hafif ve verimli olduğu da söyleniyor.

Hırsızlık olaylarına karşı kilitlenebilen bu panel 1200 Watt’a kadar güç üretebiliyor. 32 kg ağırlığa sahip güneş şarj cihazı, iki kişi tarafından 20 dakikada kurulabiliyor ve günde 48 km’ye kadar menzil ekleyebiliyor. Ortalamada ise mevsime ve hava durumuna göre 16-32 km arası menzil sağlayabiliyor.

Exit mobile version