Emeklilere dev destek geliyor! İki banka imzayı attı: Maaşını bu bankalardan alan yaşayacak

Emeklilere dev destek geliyor! İki banka imzayı attı: Maaşını bu bankalardan alan yaşayacak

Anlaşma çerçevesinde emeklilere birçok alanda indirimler sunulacak. Giyimden ulaşıma, gıdadan ev araç ve gereçlerine kadar pek çok harcama kaleminde indirim fırsatları sağlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, sosyal güvenlik il müdürlükleri, 3 bin 700’ü aşkın firma ile anlaşmalar imzaladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından emeklilere yönelik şehirler arası yolculuklarda yüzde 20 indirim, demir yolunda ise yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıca, PTTcell tarafından sunulan ‘Emekli Paketi’ kapsamında emeklilere uygun fiyatlı konuşma ve internet hizmetleri sunulacak. PTT Kargo’da ise emekliler yüzde 20 indirimden yararlanabilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, hükümetin emeklilere yönelik desteklerinin devam edeceğini vurguladı. PTT’nin desteğinin modern ihtiyaçlarla uyumlu olduğunu belirten Sayan, bu işbirlikleri sayesinde emeklilerin hayatının kolaylaşacağını ifade etti.

TROY KARTI İLE ÖZEL İNDİRİMLER

Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları Projesi kapsamında, PTTBank ve TROY işbirliğiyle TROY logolu banka/kredi kartı sahiplerine özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanya seçenekleri sunulacak. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu işbirliğinin emeklilere daha sağlıklı ve teşvik edici bir deneyim sunacağını belirtti.

Bu yeni anlaşmalar, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve günlük harcamalarını azaltmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version