Emeklileri Havalara Uçuracak Gelişme: Tarih Verildi Çifte Ödemede Hesaplara Yatırılacak

Emeklileri Havalara Uçuracak Gelişme: Tarih Verildi Çifte Ödemede Hesaplara Yatırılacak

28 EKİM TARİHİNE KADAR HESAPLARA GEÇECEK

Ekim ayında bankalar, emeklilere yönelik yeni promosyon hamleleriyle dikkat çekiyor. Kamu ve özel bankalarda sunulan promosyon miktarları 20.000 TL’ye kadar yükselirken, VakıfBank emeklilere 24.000 TL’ye kadar promosyon fırsatı sundu. Ekim ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler 12.000 TL promosyon alabiliyor. Ayrıca, VakıfBank Troy kartı kullanan emeklilere her ay 1.000 TL olmak üzere toplamda 12.000 TL ek para hediyesi veriliyor. Böylece, VakıfBank’ın toplam promosyonu 24.000 TL’ye ulaşmış oluyor.

Emekliler için tüm bankalarda promosyon başvuruları Ekim ayı sonuna kadar sürecek. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri, sadece 3 yıllık maaş taahhüdü vermek kaydıyla promosyon alabiliyor. Emekli maaşının taşınması işlemleri mobil bankacılık, internet bankacılığı ve şubeler aracılığıyla kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Promosyon başvurusu yapan emekliler, 3 iş günü içinde IBAN numaraları aracılığıyla promosyon ödemelerini alabilecekler.

Ekim ayı boyunca SSK ve Bağ-Kur emeklileri, bankalardan gelen sürpriz ödemelerle karşılaşacak. Emekliler, maaş ödemelerini 17 Ekim ile 28 Ekim tarihleri arasında alacaklar. 4C emeklileri için maaş ödemeleri ise 1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Emekliler, maaş ödemelerini e-devlet üzerinden de kontrol edebilecekler.

Exit mobile version