Garanti Bankası’ndan büyük Ağustos fırsatı! O harcamalar için 1500 TL verilecek

Garanti Bankası’ndan büyük Ağustos fırsatı! O harcamalar için 1500 TL verilecek

Garanti BBVA sağladığı bir hayli değişik avantaj ve kampanya ile beraber devamlı olarak yeni alıcılar kazanmaya devam ediyor. Yeni alıcılarına sağladığı bonus kampanyaları sayesinde bir hayli şahıs tüketmelerini fiyatsız yada indirimli biçimde yapabiliyor. Ağustos ayının gelmesiyle beraber Vestel’e özel yeni kampanya duyuruldu.

O Tüketmeye 1500 TL Bonus

Garanti BBVA tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında mobil bankacılık üzerinden alıcı olan bireyler Vestel’den alışveriş kredisi kullanarak 1.500 TL’ye varan bonus kazanabiliyor. Kampanyadan bonus kazanan bireyler uyuşmalı tüm yerlerde indirim kazanabiliyor.

Bireyler bu kampanyaya katılım sağlayarak Vestel üzerinden yapacakları alışverişlerde de büyük indirim fırsatlarından faydalanabilir.. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını indirmeniz ve görüntülü görüşme ile yeni alıcı olmanız gerekmektedir.

Kampanya Şartları Neler?

Kampanya 01.08.2023 – 31.08.2023 tarihleri arasında Vestel Mağazaları’nda Garanti BBVA Alışveriş Kredisi ile yapılacak harekâtlarda geçerlidir.

Garanti BBVA Mobil’i indirip “Alıcı Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA’lı olup alışveriş kredisi kullanan alıcılara 1.000 TL , aynı zamanda kredi kartı müracaatı yapan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı müracaatları onaylanan alıcılara ise 1.500 TL bonus yüklenecektir.

Kazanılan bonuslar kampanya bitiminden sonra 18.09.2023 tarihinde faal kredili sanal debit karta yada Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı müracaatları onaylanan alıcılara yüklenecektir. Yüklendiği tarihten itibaren Garanti BBVA internet bankacılığı ve BonusFlaş üzerinden yüklenen bonus görüntülenebilir.

Kampanya dahilinde kazanım sağlayabilmek için Bonus kredi kartın 31 Ağustos 2023 tarihi evvelinde oluşmuş olması ve ilk alışverişin yeniden 14 Eylül 2023 tarihinden evvel yapılmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

Vestel kampanyasına Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus müracaatları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Bonus yüklenecek sanal debit kart,alışveriş kredisi kullanımı yapıldığında alıcıya banka tarafından otomatik oluşturulacaktır.

Exit mobile version