Gümrükten Audi, Mercedes, BMW marka araçlar 240 bin TL’den başlayan fiyatlara satışta! Erken gelen o araçları kapacak

Gümrükten Audi, Mercedes, BMW marka araçlar 240 bin TL’den başlayan fiyatlara satışta! Erken gelen o araçları kapacak

Süratli bir biçimde taşıt sahibi olmak isteyenler, uzun bekleme vakitlerini göze alamayanlar, ikinci el araba duyurularına yönelmiş vaziyette. Ancak bu bültenlerdeki yüksek maliyetler, yurttaşların düşük model araba gereksinimlerini bile karşılamasını güçleştiriyor. Ticaret Bakanlığı tarafından sunulan yeni fırsatlar sayesinde lüks taşıt olarak öğrenilen BMW, Audi ve Mercedes markaları uygun maliyetlerden alınabilmesine ihtimal sağlıyor.

240 Bin TL’den Başlıyor

Ticaret Bakanlığı’nın e-ihale sistemi aracılığıyla, piyasa maliyetlerinin neredeyse yarısına kadar araba sahibi olmak muhtemel. Bu sistem sayesinde yapılan satışların internet üzerinden reelleşmesi, maliyetlerin saydam ve adaletli bir biçimde sunulmasını sağlıyor. BMW, Mercedes ve Audi gibi iyi markaların taşıtları da 240 bin TL’den başlayan maliyetlerle dikkat çekiyor.

Bir Hayli lüks arabanın da bulunduğu e-ihale sistemi yurttaşlara yüksek hasılat sağlayabiliyor. Şahısların kolay ödemelerle alabileceği bu iyi modeller yurttaşların gereksinimlerini tümüyle karşılayabiliyor. Şahıslar sistem üzerinden bu modellerin tümüne ve ayrıntılarına ulaşabilmektedir.

Sistemde her araba için tanımlanan güvence meblağı ödenerek ihaleye katılım sağlanabiliyor. Sisteme kimlik bilgileriyle aza olmak muhtemel ve online olarak bir hayli avantaj sunuyor. Güvencenin ödenmesiyle beraber, şahıslar taşıta öneri verebiliyor ve azami öneriyi veren vasıtayı satın alma hakkını elde ediyor.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor?

Arabayı almaya hak kazananlar, yeniden sistem üzerinden ödemelerini süratli bir biçimde hakikatleştirebilirler. Belirtilen son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmadığı takdirde, taşıt satın alınamaz. Ödeme yapıldıktan sonra, belirtilen yer üzerinden taşıt teslimi asıllaştırılır. Taşıt teslimi için tanımlanan vakit hududu da bulunmaktadır.

Exit mobile version