Hareket Proje’den 2.200 Tonluk Paletli Vinç Yatırımı

Hareket Proje’den 2.200 Tonluk Paletli Vinç Yatırımı

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş., 2.200 ton kapasiteli paletli vinç yatırımı gerçekleştirdi. Şirket, vinç tanıtımını Dubai’de gerçekleştirdi ve bu vinç, mega projelerdeki kaldırma operasyonlarında kullanılabileceği için dikkat çekiyor.

Yüksek kaldırma kapasitesine sahip vinç, tam konfigürasyon kurulduğunda 216 metre yüksekliğe ulaşabiliyor. Vitessin parçaları demonte halde, yaklaşık 150 nakliye aracı ile bir yerden bir yere taşınabiliyor. Bu yatırım, sektörde kilit ekipman özelliği taşıdığı için Hareket Proje’nin iddiasını güçlendirecek.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Abdullah Altunkum, yapılan yatırımın projelerle hayat bulacağını belirtti. Altunkum,

ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu yatırımın sadece global varlığı güçlendirmekle kalmayıp, sektördeki liderliklerini de pekiştireceğini vurguladı.

Altunkum, gelecek yatırım planları arasında 2.200 ton kapasiteli ikinci bir vinç eklemeyi hedeflediklerini söylerken, bu sayede toplamda 4.000 ton kaldırma kapasitesine ulaşmayı planladıklarını da ekledi.

Exit mobile version