Hepsiburada’nın Büyük Premium İndirimleri: En Çok Satan Ürünler Açıklandı

Hepsiburada’nın Büyük Premium İndirimleri: En Çok Satan Ürünler Açıklandı

16-25 Temmuz tarihleri arasında Hepsiburada, “Büyük Premium İndirimleri” adlı kampanyasını gerçekleştirdi. Şirketin açıkladığı verilere göre, kampanya süresinde kullanıcılar 587 bin siparişte kargo ücreti ödemedi ve toplamda 22 milyon lira değerinde Hepsipara kazandı.

Kampanyada en çok satan ürünler arasında cep telefonları, klimalar, şarjlı süpürgeler, taşınabilir bilgisayarlar ve sporcu besinleri dikkat çekti. Hepsiburada Premium üyeleri, sepet tutarı fark etmeksizin ücretsiz kargo, %3 Hepsipara kazancı ve hediye BluTV üyeliği gibi fırsatlardan yararlanma imkanı buldu.

Ayrıca, kampanya süresince alışverişlerin %70’i KOBİ’lerden gerçekleştirildi. Bu da KOBİ’lerin satışlarında bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık 3 kat artış sağladığını gösterdi.

HepsiJet, satıcısı Hepsiburada olan siparişlerin %84’ünü Türkiye’nin çeşitli şehirlerine ertesi gün ulaştırdı. En çok teslimat yapılan iller arasında, İstanbul, Ankara ve İzmir dışında Bursa ve Kocaeli öne çıktı.

Kampanya süresince, Apple cep telefonları elektronik ürünler arasında en çok satan marka oldu. Onu izleyen Samsung ve Xiaomi markaları da önemli satış rakamlarına ulaştı. Taşınabilir bilgisayar kategorisinde ise Lenovo, Asus ve MSI markaları dikkat çekti.

Exit mobile version