IBAN Sahipleri Dikkat! O Paralar İade Edilecek: Pazartesi İtibarıyla Başlıyor

IBAN Sahipleri Dikkat! O Paralar İade Edilecek: Pazartesi İtibarıyla Başlıyor

Halkbank, birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi avantajlar sağlamayı sürdürüyor. Yeni kampanya kapsamında, 31 Ekim’e kadar yurt içindeki tüm banka POS cihazlarından Paraf kart ile yapılacak tek seferde 7.500 TL ve üzeri elektronik alışverişlerde, her 7.500 TL harcamaya 500 TL, toplamda 1.500 TL ParafPara iadesi yapılacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin işlem öncesinde Paraf Mobil üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklamaları gerekiyor. Kampanya, müşteri bazlı olup, her müşteri yalnızca bir kez katılım sağlayabilecek. Müşteriler, en fazla 1.500 TL ParafPara kazanabilecek.

Müşteriler kampanyaya bir kartla katıldıklarında, tüm kartları kampanya kapsamında değerlendirilecek. Hedefe ulaşıldığında ParafPara ödülü, alışverişin yapıldığı karta aktarılacak. İşlemin gerçekleştiği iş yerinin sektör bilgisi doğru girilmek zorunda olacak, aksi takdirde ödül aktarımı sağlanamayacak.

Ayrıca, Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilirken, Paraf Genç, Paraf Debit, Business kartlar, Parafree, ticari kartlar ve Halkcardlar ile yapılan harcamalar kampanya dışında tutulacak. Aynı iş yerinden yapılan aynı günkü işlemlerden yalnızca ilki geçerli olacak.

Kazanılan ParafPara’lar, iş yerinin gün sonu işlemi tamamlandıktan sonra ertesi gün banka sistemine aktarılacak.

Exit mobile version