Kıraç Galvaniz Borsa İstanbul’da Yatırımcılarla Buluştı

Kıraç Galvaniz Borsa İstanbul’da Yatırımcılarla Buluştı

Kıraç Galvaniz için Borsa İstanbul’da gong çaldı. Halka arz süreci 4,5 kat talep ile başarıyla sonuçlandı ve bugünden itibaren “TCKRC” kodu ile işlem görmeye başladı.

Borsa İstanbul’daki gong törenine, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Kıraç Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Kıraç ve İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül gibi önemli isimler katıldı.

Yatırımcıların büyük ilgisiyle tamamlanan halka arz süreci, Kıraç Galvaniz’in Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlaması için bir dönüm noktası oldu. Korkmaz Ergun, Kıraç Galvaniz’in çelik işleme alanındaki kaliteli üretimini vurgulayarak, “Bu şirket, üretim kapasitesini ve çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.” dedi.

Kıraç Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Kıraç, halka arzının şirket için yeni bir sayfa açtığını belirterek, “Yeni fabrikamızda savunma sanayisine yönelik üretime başlayacağız. Uluslararası pazarlarda daha fazla tanınmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül, halka arz sürecine 667 bin 309 yatırımcının katıldığını belirterek, bu süreçte şirketlerin büyümesi ve sermaye erişiminin önemine dikkat çekti. “Halka arzlarla birlikte kurumsal yapıların güçlenmesini sağlamak, bizi mutlu ediyor.” dedi.

Halka arzdan elde edilen gelirle Kıraç Galvaniz, büyüme hedeflerini daha sağlam bir zemine oturtmayı amaçlıyor.

Exit mobile version