KOSGEB’ten 350 Bin TL Faizsiz ve 2 Yıl Ödemesiz Kredi Fırsatı!

KOSGEB’ten 350 Bin TL Faizsiz ve 2 Yıl Ödemesiz Kredi Fırsatı!

Bu kredinin en cazip yanı ise ilk 2 sene ödemesiz olması. Başka Bir Deyişle alınan krediyi 2 sene sonra 36 ay vadeli olarak ayda 5 bin 833 TL taksitle geri ödemek olası olacak.

Buna göre, yeni iş yeri açmak veya ticari bir teşebbüste bulunmak isteyenlere 300 bin TL faizsiz kredi verilecek. Buna ek olarak 50 bin TL de genel donanım giderleri için kredi verilecek. Böylece toplamda 350 bin TL faizsiz kredi kullanabilecekler.

Bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin ise bazı koşulları yerine getirmesi gerekiyor. Bunlar şöyle:

Küçük Ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, minik ve orta ölçekli firmaların KOBİ finansman meselelerini çözmek, imal, nitelik ve standartlarını artırmak, istihdam yaratmak ve beynelmilel seviyede rekabet etmelerini sağlamak emeliyle yeni bir kredi kutuyu açıkladı.

Küçük Ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, yeni bir kredi kutuyu ile teşebbüsçüleri coşturdu. Yeni iş yeri açmak veya ticari bir teşebbüste bulunmak isteyenlere 350 bin TL faizsiz ve 2 sene ödemesiz kredi verilecek. Müracaatlar başladı.

Müracaatlar ise bankalar aracılığıyla yapılacak. Şirketin kredi müracaatı bankalar tarafından; Küçük Ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOBİ Finansman Destek Programı ve Protokolü kapsamında, genel bankacılık mevzuatı, bankacılık teamülleri, banka mevzuatı ve kredi siyasetleri yönünde değerlendirilecek.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için çabuk edin. Müracaat formu ve öbür tüm detaylar için https://www.küçük ve orta ölçekli sanayiyi geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/1233/kobi-finansman-destek-programi linkini ziyaret edin.

Exit mobile version