Lokantalara göre yüzde 60 daha ucuz! Kükrer Gıda 30 milyonluk yatırımını buna yaptı: Türkiye çok tutacak

Lokantalara göre yüzde 60 daha ucuz! Kükrer Gıda 30 milyonluk yatırımını buna yaptı: Türkiye çok tutacak

Boldy, hem market hem de restoran deneyimini bir araya getirerek tüketicilere geniş bir yelpazede ürün sunuyor. Taze meyve sebzeden paketli gıda ürünlerine, kişisel bakım ve temizlik ürünlerine kadar birçok alternatifin bulunduğu mağazalarda, Türk, Uzak Doğu ve Avrupa mutfağından 226 farklı lezzet yer alıyor. Boldy, ayda yaklaşık 80 bin porsiyon yemek satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor ve yıl sonuna kadar bu sayıyı 1 milyona çıkarmayı planlıyor.

Boldy Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, sundukları yemeklerin evde hazırlamaya göre yüzde 40, restoran fiyatlarına göre ise yüzde 50-60 daha uygun olduğunu vurguladı. “Restorana gider gibi gelip alışveriş yapabileceğiniz, markete gider gibi gelip yemek yiyebileceğiniz çok acayip bir marketiz” diyen Gülel, Türkiye’de dışarıda yemek yeme alışkanlığının hızla geliştiğine dikkat çekti.

Gülel, Avrupa’da “evde fast food” kavramının öne çıktığını belirterek, Türkiye’de de bu alışkanlığın marketler aracılığıyla desteklenmesi gerektiğini ifade etti. “Tüketime hazır”, “aç ye”, “ısıt ye” ve “yarı pişmiş” gibi kategorilerin marketlerde yer alması, tüketicilerin evde hızlı yemek tüketme alışkanlıklarını güçlendirecek.

Boldy’nin büyüme hedefleri doğrultusunda 2025 sonuna kadar 20 milyon dolar daha yatırım yapılacak. Gülel, “Yenilikçi market konseptimizle, Türkiye’deki gıda tüketim alışkanlıklarını değiştireceğiz” dedi. Restoran ve market deneyimini birleştiren Boldy, kısa sürede sektörde önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Kükrer Gıda’nın Boldy markası, sadece uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda modern alışveriş deneyimi ile tüketicilere yeni bir alternatif sunmayı amaçlıyor.

Exit mobile version