Murat Ülker Noktayı Koydu

Murat Ülker Noktayı Koydu

Frei ve Morriss, daha önce Uber’de liderlik krizinin aşılmasına katkı sağlayan çalışmalarıyla tanınmış isimler olarak, liderlik ve organizasyonel değişim konusundaki deneyimlerini aktardıkları kitaplarla da dikkat çekiyor. Ülker, bu kitapların iş dünyasında hızlı ve etkili değişim süreçlerine rehberlik eden stratejiler sunduğunu belirtiyor.

İşte Murat Ülker’in o yazısı:

Kitabı okumanız yeterli değil; uygulamanız, test etmeniz ve bahsi geçen fikirleri kendi hayatınızda ve iş yerinizde uygulamanız gerekiyor. Yazarların önceki kitabı Unleashed, liderlikte diğerlerine de destek olmanın bir tarz değil, başarı için gereklilik olduğunu belirtmişler. Bu kitap da ise “güçlendirici liderliği” nasıl uygulayabileceğinizi, uygulamalardan nasıl süratle sonuç alabileceğinizi tartışıyorlar. Okumalısınız…

Yazarlar, liderliği ”mükemmel olmayan insanların mükemmel olmayan insanları yönetmesi” olarak tanımlıyor. Her organizasyonun doğalında bazı kusurları olduğunu ve iyileştirmeler yapabileceğimizi söylüyorlar.

Yazarlarımız, Frances Frei, Harvard Business School’da Teknoloji ve Operasyon Yönetimi profesörü olarak, organizasyonel değişim ve dönüşüm konusunda dünyaca bilinen bir uzman; Anne Morriss ise liderlik koçu ve The Leadership Consortium’un kurucusu olarak, liderlerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Exit mobile version