MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti

İstanbul’da düzenlenen 109. Genel İdare Kurulu toplantısı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iş dünyasıyla birlikte Türkiye’nin refahı için yürütülen çalışmalara dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tüm iş dünyasıyla ülkemiz için çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar toplumumuzun refahını sağlamanın yanı sıra iş dünyamız için de katkı sağlıyor.” diyerek MÜSİAD’ın faaliyetlerinin önemi vurgulandı.

Toplantı, 80 şubeden başkanlar ve üyelerin katılımıyla iki gün sürdü ve kapanış yemeğiyle sonlandırıldı. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, güncellenmiş Orta Vadeli Program’a (OVP) atıfta bulunarak, “MÜSİAD, her zaman verimli ve öncü çalışmalara imza atmıştır” dedi.

Asmalı, yakında yayımlanacak “Türkiye Göç Raporu” hakkında bilgi vererek, göçün bir sorun değil, iyi yönetilmesi gereken bir süreç olduğunu belirtti. Raporun “Göçü Anlamak ve Yönetmek” alt başlığı ile yayımlanacağını açıkladı.

MÜSİAD, ülkemiz ve milletimiz için katma değer üretme arzusuyla çalışmalarını sürdürecek ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunma hedefiyle faaliyetlerine devam edecektir.

Exit mobile version