Ne alacaksanız 20 gün sabredin! Binlerce lira indirim: Telefondan, ayakkabıya, beyaz eşyaya her şeye dev indirim

Ne alacaksanız 20 gün sabredin! Binlerce lira indirim: Telefondan, ayakkabıya, beyaz eşyaya her şeye dev indirim

Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, e-ticaret sektörünün bu son çeyrekten büyük beklentileri olduğunu dile getiriyor. Çiğdemli, “Yıllık e-ticaret hacminin yüzde 35’inin genellikle bu dönemde gerçekleştiğini görüyoruz. 2024’ün son çeyreğinde toplam ciro rakamının en az 1.3 trilyon TL (yaklaşık 38 milyar dolar) olmasını bekliyoruz. Ayrıca 3 milyar adet siparişle yeni bir rekor kırılabilir” dedi.

Çiğdemli’nin vurguladığı bir diğer önemli nokta ise Türkiye’nin e-ticaret sektöründe gösterdiği hızlı büyüme. İstanbul Ticaret Odası’nın yayınladığı rapora göre, Türkiye dünya genelinde e-ticaret büyüme hızında Tayland ve Güney Kore’den sonra 3. sırada yer alıyor. Türkiye’de haftada en az bir kez e-ticaret alışverişi yapan kullanıcı oranı yüzde 64,6. Ekonomik koşullar zorlasa da, online alışveriş Türkiye’de hızla artmaya devam ediyor.

Bu yoğun alışveriş döneminde güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen tüketiciler için Cenk Çiğdemli’den birkaç önemli tavsiye:

Kendi cihazlarınızı kullanın: Bilgisayar, tablet veya akıllı telefonla alışveriş yaparken kendi cihazınızı kullanmanız, güvenliği artıracaktır.

Açık Wi-Fi kullanmayın: Halka açık Wi-Fi noktalarından alışveriş yapmaktan kaçının, bu tür ağlar güvenli olmayabilir.

Exit mobile version