O il çok değer kazanacak demişti! TOKİ orada kampanya başlattı: 9.434 TL taksitle ev satılacak

O il çok değer kazanacak demişti! TOKİ orada kampanya başlattı: 9.434 TL taksitle ev satılacak

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş yapılan kampanyaları dikkatle takip ediyor. Özellikle son yıllarda TOKİ tarafından sunulan uygun fiyatlı konut satışları dikkat çekerken ödemelerde önem arz ediyor. TOKİ’nin sunduğu %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği ile birlikte taksitlendirme olanağı da vatandaşları cezbediyor.

TOKİ tarafından Beypazarı’nda yapılacak ikinci etap konut satışları içinde detaylarda merak ediliyor. Başvuruların 3 Haziran-14 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken e-devlet başvurularının 13 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği bildirildi. Başvuru bedelinin 2.000 TL olduğu belirtilirken başvuru yapılacak banka şubesinin ise T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi olduğu aktarıldı.

2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı konut seçenekleri bulunurken kura tarihinin 26 Haziran 2024 olduğu aktarıldı. Sözleşme imzalanacak banka şubesi ise T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi olmakla birlikte asıl hak sahibi sözleşme imzalama tarihlerinin de 1 Temmuz-5 Temmuz tarihleri olduğu aktarıldı.

Exit mobile version