O kamu bankası duyurdu! Çocuklu ailelere 50.000 TL destek verilecek!

O kamu bankası duyurdu! Çocuklu ailelere 50.000 TL destek verilecek!

Ziraat Bankası, çocuğu olan ve eğitim giderlerini karşılamakta güçlük sürükleyen ailelere hitap eden bir eğitim kredisi koliyi hazırladı. Müracaat yapan ailelere 50.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ihtimali sağlanacak ve ödemeler 36 ay vadeyle gerçekleştirilecek.

Bu kampanya ile velilere eğitim giderlerini karşılamak için parasal destek sunulmuş olacak. Ziraat Bankası’nın eğitim kredisi kampanyasına müracaatta bulunan aileler, çocuklarının mektep, kurs ve üniversite gibi eğitim giderlerini karşılayabilecekler.

Ziraat Bankası, eğitim kredisi müracaat koşullarını tanımladı. Bankadan eğitim kredisi almak isteyen velilerin talebe ya da kursiyer velisi olmaları, aralıksız kazanç sağlayan bir işe sahip olmaları ve talebenin ya da kursiyerin eğitim giderlerini üstlenen aile fertlerinden biri olmaları gerekiyor.

Faizsiz eğitim kredisi müracaatları yalnızca banka şubelerinden yapılıyor ve mobil veya online müracaatlar kabul edilmiyor. Ayrıca banka, kredi kampanyası kapsamında hayat sigortası mahsulü de sunuyor.

Yukarıda belirtilen koşulları sağlayan veliler, Ziraat Bankası’na müracaat eterek eğitim kredisi arzlarını iletebilirler. Bu kredi ihtimali, talebelerin veya kursiyerlerin eğitim giderlerinin karşılanmasına destekçi olmayı amaçlıyor.

Exit mobile version