O markete giderken iki kez düşünün! Ürünler aynı fiyatlar farklı: Aradaki fark gündem oldu

O markete giderken iki kez düşünün! Ürünler aynı fiyatlar farklı: Aradaki fark gündem oldu

Marketler arasındaki ürün fiyat farkı dikkatleri üMarketler arasındaki ürün fiyat farkı dikkatlerden kaçmadı. Üç farklı markette yapılan fiyat analizine göre, üç markette de farklı fiyatların yer aldığı görüldü. O fiyatı gören müşteriler bir daha o markete uğramayacak. İşte market market fiyat bilgisi…

Market market yapılan fiyat araştırmalarında dikkat çeken fiyat farkı ülke gündeminde yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan fiyat farkı milyonlarca görüntülenmeye ulaşırken, tüketiciler o market zincirine bir daha uğramayacaklarına dair yorumlarda bulundu. Migros, Rossman ve Şok Market’te yapılan araştırmalara göre, en pahalı marketler sırayla Migros, Rossman ve Şok Market oldu.

Üç market arasında kıyaslanan ürün Colgate Mikro İnce Siyah Diş Fırçası oldu. Migros market zincirlerinde bu diş fırçası 270 TL’ye, Rossman marketlerinde 140 TL’ye, Şok Market zincirlerinde ise 79 TL’ye satıldığı görüldü. En pahalı ile en ucuz arasındaki makas farkı 191 TL olduğu dikkat çekti. Sosyal medyada viral olan bu paylaşım üzerine, “Pek çok üründe farklı yerlerde çok ciddi makas var. Kazıklanmamak için her an tetikte olmak şart.” ve “Valla bir şey alırken günlerce fiyat araştırması yapıp,market market geziyorum. En uygun olanı alıyorum. Acil ihtiyaç değilse, indirime girmesini bekliyor acele etmiyorum. Ancak vakti olmayan ve bir an önce alması gerekenlere gerçekten yazık.” yorumları dikkat çekti.

Exit mobile version