Patron çıldırdı! Bu sıfır araba sadece 370 bin lira

Patron çıldırdı! Bu sıfır araba sadece 370 bin lira

Geely’nin Livan 7 modeli, ekonomik fiyatı ve yenilikçi batarya değişim teknolojisi ile elektrikli araç pazarında dikkat çekiyor. Şehir hayatının dinamiklerine uyum sağlayan bu model özellikle de fiyatı ile gündeme geldi. Söz konusu lüks aracın 370 bin TL civarında olması duyanları şaşırttı.

Geely’nin batarya değişim teknolojisine sahip yeni elektrikli aracı Livan 7, Çin pazarında büyük ilgi çekmeye başladı. Bu model, özellikle düşük maliyetli fiyatı ve batarya değişim sistemi ile dikkat çekiyor. 12 bin dolara (yaklaşık 370 bin TL) satılan Livan 7, bataryasının kiralanmasıyla kullanıcılarına maliyet avantajı sunuyor. 450 kilometre menzil sağlayan araç, belirli şehirlerde kurulan batarya değişim istasyonlarında 40 saniye gibi kısa bir sürede tam şarj edilebiliyor.

Geely’nin Lifan ile kurduğu ortak girişim sayesinde üretilen Livan 7, Global Battery Rapid Change (GBRC) platformunu kullanıyor ve bu platform, hızlı batarya değişimini mümkün kılıyor. 2023 yılı sonuna kadar Çin genelinde 200’den fazla batarya değişim istasyonu kurulması planlanıyor. Livan 7, sunduğu bu yenilikçi sistem ile Çin’in yoğun şehirlerinde kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Bu araç, Geely’nin Çin pazarındaki uygun fiyatlı ve pratik elektrikli araç arayışlarına güçlü bir çözüm sunarken, Livan markasının batarya değişim teknolojisini yaygınlaştırma stratejisinin de önemli bir adımı olarak öne çıkıyor.

Exit mobile version