Pegasus’tan 5 Euro’ya Avrupa’ya Uçuş Fırsatı!

Pegasus’tan 5 Euro’ya Avrupa’ya Uçuş Fırsatı!

Pegasus’un yeni kampanyasıyla 10-11 Ağustos’ta alacağınız biletlerle 1 Ocak 2024 ile 30 Mart 2024 tarihleri arasında yurtdışına uçabilirsiniz. Kampanya kapsamında sadece 5 Euro artı vergiler ödeyerek Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’ye ve Türkiye’den Avrupa’ya seyahat edebilirsiniz.

Pegasus’un kampanyasıyla uçabileceğiniz hatlar şöyle:

Bu hatlarda biletinizi Pegasus’un web sitesinden veya mobil uygulamasından kolayca alabilirsiniz.

Pegasus’un bu fırsat kampanyası sadece 10-11 Ağustos tarihlerinde geçerli. Türkiye saatiyle 11 Ağustos saat 23:59’a kadar biletinizi almanız gerekiyor. Ayrıca kampanya 160 bin koltukla sınırlı olduğu için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Pegasus, Türkiye’nin en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden biri. Uygun fiyatlı biletlerinin yanı sıra kaliteli hizmeti ve güvenli uçuşuyla da müşterilerini memnun ediyor. Pegasus’un geniş uçuş ağı sayesinde istediğiniz yere kolayca gidebilirsiniz. Pegasus’un sunduğu avantajlardan bazıları şunlar:

Pegasus’un bu kampanyasıyla yurtdışına uçmak hem çok uygun hem de çok keyifli. Hayalinizdeki seyahati planlamak için vakit kaybetmeyin. Pegasus’un web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek biletinizi hemen alın. Unutmayın, kampanya sınırlı sayıda koltukla sınırlı ve son tarihi 11 Ağustos!

Exit mobile version