Selçuk Geçer: Satın Alın Uzun Vadede Çok Kazandıracak

Selçuk Geçer: Satın Alın Uzun Vadede Çok Kazandıracak

Ekonomist Selçuk Geçer, uzun vadede kazanç sağlayacak kıymetli madenler hakkında önemli değerlendirmelerde bulunurken o yatırım aracına işaret etti.

Ekonomist Selçuk Geçer, uzun vadeli yatırım yapmak isteyenlere yönelik önemli önerilerde bulunurken altına işaret etti. Özellikle son dönemde piyasalarda yaşanan hareketliliğe vurgu yapan Geçer, gram altın üzerindeki etkisine yönelik konuştu.

ALTINDA SON DURUM

Geçer, ons altının değer kazanmasının gram altın üzerinde belirleyici olacağını vurguladı. Geçer, 2.918 seviyelerinden işlem gördüğünü açıklarken uzan vadeli yatırım için gram altını önerdi.

Altın fiyatları, yeni güne yatay bir seyirle başladı. Yatırımcılar, özellikle Ortadoğu’daki gelişmelerin yanı sıra ABD’den gelecek istihdam verilerine odaklandı.

Geçer, “Portföyünüzde gram altın bulundurmak mantıklı olabilir. Ancak, doların istikrarlı kalması durumunda, ons altındaki geri çekilmenin gram altına da yansıması muhtemel” ifadelerine yer verdi.

Güne 2.653 dolar seviyelerinde başlayan ons altın, yatırımcıların dikkatini çekerken, gram ve çeyrek altın fiyatları da ons altının performansına paralel olarak hareket etti.

Not: Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Gram altın 2.918 Türk Lirası’ndan işlem görürken, çeyrek altın: 4.788 Türk Lirası seviyesinde el değiştirdi.

Exit mobile version