Sıfır faizle araba sahibi olabilirsiniz! TOGG’dan 40 yılda bir gelecek kampanya: Aylık ödeme tutarları belli oldu

Sıfır faizle araba sahibi olabilirsiniz! TOGG’dan 40 yılda bir gelecek kampanya: Aylık ödeme tutarları belli oldu

TOGG T10X modeline sahip olmak isteyen bireysel kullanıcılar için anlaşmalı ürünler aracılığıyla özel kaynak seçenekleri sağlanıyor. Kampanya çerçevesinde, bireysel kullanıcılar 700 bin TL krediye %0 faiz imkanıyla 12 ay vade veya %2,29 faiz oranıyla ay 35.607 TL geri ödeme ve 30 ay vade seçeneklerinden faydalanabiliyorlar.

Kurumsal kullanıcılar için avantajlı kredi seçenekleri mevcuttur. Kurumsal müşteriler , 700 bin TL kredi için %0 faizle 12 ay vade seçeneğiyle ödeme yapabilmektedir. Alternatif olarak %1,49 faiz oranıyla 24 aylık aylık 35.209,22 TL geri ödeme veya %2,19 faizle 36 aylık aylık 28.801 TL geri ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca kurumsal kullanıcılar için %2,49 faizle 48 ay vadeli 25.766 TL ödeme seçeneği mevcut.

T10X modellerinde standart olarak akıllı şerit takip sistemi , şeritten ayrılma uyarısı , ön çatışma uyarısı ve acil frenleme sistemi gibi güvenlik donanımları bulunuyor. Ayrıca, “Yoğun Trafik Pilotu” , “Adaptif Sabit Hızlandırıcı” ve “Adaptif Sürücü Asistanı” gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri, 1 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak sunulacak. Ancak daha sonra kullanıcılar, bu ek özellikleri aktif tutmak için Trumore uygulaması üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirebilecekler.

Bu özel kampanya ile TOGG , Türkiye’de elektrikli otomobil kullanımını artırmayı hedefliyor. Faizsiz kredi olanakları ve esnek vade seçenekleri ile T10X modeline erişim kolaylaşırken, dayanıklılık artışı artışı donanımları standart olarak sunulmaktadır.

Exit mobile version