Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

Altın yatırımına yönelenler için kritik bir döneme girildiğini belirten Kolçak, yatırımın doğru zamanlamayla yapılmasının önemine vurgu yaptı. Birikimlerini altına yatırmayı düşünenler için önemli bir zaman dilimi olduğunu söyleyen Kolçak, doğru yatırım kararının doğru zamanda yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Piyasaların dalgalanmalarından bahseden Hatice Kolçak, yatırımcılara sabırlı olmalarını tavsiye etti. “Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir” şeklinde konuştu.

Altın piyasasındaki mevcut durumu da ele alan Kolçak, şu değerlendirmelerde bulundu: “Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir.”

Yatırımcılara stratejik alımlar yapmalarını öneren Kolçak, “Destek seviyelerine oldukça yaklaştık. Bu, toplama, alım ve biriktirme dönemi. Altın piyasasındaki durumu ancak bu şekilde lehimize çevirebiliriz” dedi.

Exit mobile version