SUV değil sanki 2 oda bir salon ev! Gören bundan başkasına binmem diyor

SUV değil sanki 2 oda bir salon ev! Gören bundan başkasına binmem diyor

19 Temmuz’da Great Wall Motor (GWM), Wey markasının Lanshan Intelligent Driving Edition modelindeki kokpit ekranlarının otomotiv endüstrisinde ilk TÜV Rheinland Flicker-Free Sertifikası’nı aldığını duyurdu. Daha önce, bu kokpit ekranları TÜV Düşük Mavi Işık (Donanım Çözümü) Sertifikası’nı da almıştı. Yeni modelin resmi olarak Ağustos ayı sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor

GWM’nin resmi açıklamalarına göre, Coffee Vision sistemiyle donatılan ekranlar, LED arka aydınlatmanın spektral dağılımını değiştirerek veya özel filtre malzemeleri kullanarak zararlı mavi ışık yayılımını ve titreşimi azaltıyor. Bu, yalnızca yazılım renk ayarıyla sağlanmıyor ve uzun süreli kullanım sonrası göz yorgunluğu ve görme hasarı riskini azaltmayı hedefliyor.

Orta-büyük SUV olarak konumlandırılan yeni araç, 5156/1980/1805 mm boyutlarında ve 3050 mm aks mesafesine sahip olup mevcut DHT-PHEV donanımının ölçüleriyle aynı. Yeni araç, mevcut donanımın dış tasarımını devam ettiriyor ve çatısında bir watchtower Hesai 128 hatlı lidar, üç milimetre dalga radarı, 12 ultrasonik radar ve 11 yüksek çözünürlüklü kamera ile donatılarak Coffee Pilot Ultra akıllı sürüş destek sistemi ile uyumlu hale getiriliyor

Kokpit, 15.6 inç çift ekranı merkezi kontrol ekranı ve yardımcı pilot ekranı olarak, 12.3 inç tam LCD gösterge paneli, 17.3 inç tavan eğlence ekranı ve 29 inç Coffee SR-HUD ile donatılmış. Dev tavan ekranı ile araç içinde sinema keyfi yaşatacak model, aynı zamanda kokpit, Qualcomm Snapdragon 8295 çip tarafından destekleniyor. İşletim sistemi, en son Coffee OS 3 ile destekleniyor.

Ayrıca, iç mekan 2+2+2 altı kişilik düzeni benimsiyor. Arka yolcular, küçük tepsi masalarına, bağımsız klimaya, pencere gizlilik perdelerine, ısıtmalı/havalandırmalı/masajlı koltuklara ve ayak desteğine erişim sağlayabiliyor. 7 litrelik yerleşik buzdolabı kol dayama kutusunda bulunuyor ve iç mekanda toplam 23 hoparlör yer alıyor.

Exit mobile version