Tek bir altınla arsa sahibi olunabilecek! Milli Emlak’tan uygun fiyattan arsa o şehirde satışa sunuldu

Tek bir altınla arsa sahibi olunabilecek! Milli Emlak’tan uygun fiyattan arsa o şehirde satışa sunuldu

Bireyler bankaların sunduğu mevduat hesaplarının faizlerinin düşmesiyle beraber uygun maliyetli yatırım vasıtaları aramaya başladı. Son yarıyılda arsa maliyetlerinin yükselmesiyle beraber bu satışlara olan alaka da çoğalmaya başladı. Vatandaşlar Ulusal Emlak tarafından sunulan arsaları araştırarak kendine uygun olan satışlar için kendi ilçesinde bulunan alakalı üniteye müracaatta bulunuyor.

Ulusal Emlak’tan Konya’da satışa çıkartılan yeni arsa bir hayli bireyin istek listesine ilave edilmiş vaziyette. Arsanın ihaleye başlangıç varsayım bedeli 22 bin 250 TL olurken güvence bedeli ise 6 bin 750 TL olarak tanımlanmış vaziyette.

Arsalar Nasıl Satın Alınabiliyor?

Satın alma arzları, şehir, ilçe, mevki, pafta, isme, parsel numarasının da belirtildiği bir arzuhal ile taşınmazın bulunduğu şehir ve ilçelerde; Etraf ve Şehircilik Şehir Müdürlüğüne Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Şeflikleri başvuru edilebilmektedir.

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar, ihaleye çıkarılırken tespit edilen hipotezi bedel, taşınmazın bulunduğu yerdeki piyasa alım satım rayici dikkate alınarak tespit ve takdir edilmektedir. Ulusal Emlak tarafından duyurulan tüm duyurulara resmi site üzerinden erişebilirsiniz. Yeni fırsat bültenler haber1965.com üzerinden sizlere duyurulacaktır.

Haber1965

Exit mobile version