TOKİ 35 İlde Düğmeye Bastı: Merkezi Yerlerde Uygun Fiyata 302 Arsa Satışa Çıktı!

TOKİ 35 İlde Düğmeye Bastı: Merkezi Yerlerde Uygun Fiyata 302 Arsa Satışa Çıktı!

302 ARSA SATIŞI HANGİ İLLERDE GERÇEKLEŞECEK?

TOKİ’nin 302 arsayı satışa sunduğu açık artırma, 30-31 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ve Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya/Ankara’da düzenlenecek. Dileyen katılımcılar, çevrim içi olarak da açık artırmaya katılabilecek.

Alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 aya varan vade imkanlarıyla arsa sahibi olabilecekler. Bu ödeme planı, yatırımcılar için büyük bir avantaj sunuyor. TOKİ’nin sunduğu bu fırsat, konut ve ticaret projelerine yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

TOKİ’nin arsa satışları, Türkiye genelinde geniş bir yelpazeye yayılıyor. Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Elazığ, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Kayseri gibi birçok ilde gerçekleştirilecek olan satışlar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal ve kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanlarını kapsıyor.

Exit mobile version