Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü adımlar: Penta Teknoloji ve Autodesk iş birliği

Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü adımlar: Penta Teknoloji ve Autodesk iş birliği

Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal, etkinlikte yaptığı açıklamada, Autodesk’in üç boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımlarına olan ilginin arttığını belirterek, bu iş birliğinin şirketi yeni hedeflere yönlendirdiğini vurguladı.

Etkinlikte, mimarlar, müteahhitler, mühendisler, tasarımcılar gibi farklı alanlarda çalışan profesyonellerin hayatını kolaylaştıran yazılımları üreten Autodesk ile Penta Teknoloji arasındaki iş birliği ana gündem maddesiydi.

Penta Teknoloji, kar ve ciroda hız kesmedi: İlk çeyrek büyümesiyle dikkat çekti

190’dan fazla katılımcının yer aldığı etkinlikte, Autodesk’in sağladığı çözümlerdeki gelişmeler, yapay zekâ ve ürün geliştirme teknolojileri, rekabet hukuku ve yeni satış yaklaşımları gibi konular ele alındı. Ayrıca, etkinlik kapsamında başarılı iş ortakları da ödüllendirildi ve uzmanlık alanlarına uygun atölyelere katılma imkanı sunuldu.

Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal, iş ortaklarının desteğiyle şirketlerinin büyümeye devam ettiğini belirterek, sektördeki güçlü konumlarının lider firmalarla yaptıkları iş birliklerine dayandığını vurguladı.

Autodesk Ülke Müdürü Evren Arın ise etkinliğin ilk gününde yaptığı sunumda, teknolojik yenilikler, müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik ve iş birliğinin şirketleri için önemine vurgu yaparak, Penta Teknoloji ile olan iş birliklerinin kendilerine yeni hizmetler için yön verdiğini ifade etti.

Exit mobile version