Vakıfbank’tan ikinci el araç almak isteyenlere Ağustos fırsatı! 250 bin TL taşıt kredisinin ödeme tablosu belli oldu

Vakıfbank’tan ikinci el araç almak isteyenlere Ağustos fırsatı! 250 bin TL taşıt kredisinin ödeme tablosu belli oldu

Güvenli Araç Satış Sistemi

VakıfBank, 2. el araç alım satımınızı güvenle gerçekleştirebileceğiniz yeni bir ön rehin teminatı yöntemiyle Ağustos ayına özel taşıt kredisi fırsatı sunuyor. Yapılacak başvurularla, satış işlemi öncesinde satıcının araç satış bedeli güvence altına alınırken, alıcının da taşıt kredisi kullanabilmesi için yeni bir sistem devreye alındı. Bu sayede, tescil işleminden sonra satış tutarı, satıcının hesabına VakıfBank güvencesiyle aktarılıyor.

VakıfBank, güvenli araç satışı sistemiyle alıcı ve satıcıları koruyan bir çözüm sunuyor. Mobil uygulama ve gass.vakifbank.com.tr üzerinden yapılan başvurularla, alıcılar araçlarını daha güvenle satın alabilirken, satıcılar da ödeme garantisi altında işlem yapma imkanı buluyor.

Esnek Geri Ödeme Seçenekleri

Ağustos ayında VakıfBank’tan taşıt kredisi kullanmak isteyenler için 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranları sunuluyor. Böylece istediğiniz aracı kolayca sahip olabilirsiniz.

Yeni kampanya kapsamında ikinci el araçlar için nakit desteği sağlanacak. 250 bin TL taşıt kredisinin Ağustos ayındaki faiz oranları ve taksit tutarı da belli olmuş durumda. Banka tarafından belirtilene göre 250 bin TL taşıt kredisinin aylık taksit tutarı, 11.972,74 TL olarak açıklandı. Faiz oranı ise yüzde 2,54 olarak duyuruldu.

VakıfBank, müşterilerine çeşitli geri ödeme seçenekleri sunuyor. Taşıt kredinizi aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

Kampanya Koşulları

2. el taşıt kredisinin azami tutarı, satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden belirlenir. Kredinin tutarı, aracın değerine göre şu şekilde belirlenmiştir:

Kredinin vadesi de yine aracın değerine göre belirlenir:

Exit mobile version