Yiyin efendiler yiyin! AKP’li vekiller bu kez Kayseri’de sucuk partisi yaptı – Ankaragündem

Yiyin efendiler yiyin! AKP’li vekiller bu kez Kayseri’de sucuk partisi yaptı – Ankaragündem

Türkiye’de tasarruf tedbirleri adı altında taşımalı eğitimin mesafesi indirilmiş, okullarda temizlik personeli sayısına kesik atılmış, yoksul vatandaşın masasından en temel gıda ürünleri birer birer eksilirken AKP’li vekiller ikinci kez keyif yaptı.

— Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) September 22, 2024

AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni’ne katılan AKP’liler mangal partisi verdi. Sucuk partisine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da katıldı.

TBMM’de Aralık 2023’te devam eden bütçe görüşmelerinde AKP Diyarbakır Vekili Suna Kepoğlu Ataman, mangal ziyafeti vermişti. Ataman, Diyarbakır’ın geleneksel et yemeklerini mangalda sunmuştu. Ataman’ın partisine de çok sayıda AKP’li katılmış görüntüler büyük tepki uyandırmıştı.

 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı AKP’li vekillerin sucuk partisine şu sözlerle tepki gösterdi:

“Kim demiş Hulusi Akar: Allah’tan Korkmaz,Kuldan Utanmaz. Bak ! Utanmaz dediğiniz adam! Kayseri’de Millet sucuk yiyemiyor diye,Sucuk Mangal yaparak arkadaşlarıyla tıka basa yiyor. Yiyin efendiler yiyin. Tıksırıncaya kadar yiyin. Hanı yağma bu yiyin yiyin.”

Exit mobile version