2 Kadını Katleden Semih Çelik’in Videosu Ortaya Çıktı! Anlattıkları Kan Donduruyor

2 Kadını Katleden Semih Çelik’in Videosu Ortaya Çıktı! Anlattıkları Kan Donduruyor

Fatih’teki Edirnekapı surlarına çıkan Semih Çelik, öldürdüğü genç kızın başını kesip annesinin önüne bırakarak vahşi bir intihar gerçekleştirdi. Ancak bu olay, sadece yarım saat önce Eyüpsultan’da Ayşenur Halil’i de katlettiğinin öğrenilmesiyle daha da korkunç bir hal aldı. İki genç kızın hayatını kaybetmesine neden olan Semih Çelik’in, bu cinayetlerden önce çektiği video ise tüyler ürpertti.

Semih Çelik’in geçtiğimiz yıl kaydettiği videoda, İkbal Uzuner’e olan saplantısı açıkça görülüyor. Videoda Çelik, “Seni öldürmeye gelmiştim ama yapamadım” diyerek genç kızı daha önce de öldürmek istediğini itiraf ediyor. Korku dolu bu video, Çelik’in zihninde cinayet planlarının nasıl geliştiğini gösteriyor.

Ekol TV’de yayınlanan videoda Çelik, “İkbal seninle vedalaşmak istedim. Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması benim için daha değerliydi” sözleriyle izleyenleri şoke etti. Bu soğukkanlı açıklamaları, cinayetten önce uzun süredir plan yaptığına işaret ediyor.

Videoda Semih Çelik, İkbal’i öldürmek istediğini ama Tanrı’nın yardımıyla bu planının o an gerçekleşmediğini ifade ediyor. Ancak bir yıl sonra Çelik’in, bu planını hayata geçirip İkbal’i vahşice öldürmesi, videodaki korkunç planlarının gerçek olduğunu gösterdi. Çelik’in saplantıları ve vahşet dolu itirafları, Türkiye’nin gündeminden düşmüyor.

Exit mobile version