AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı: 2 araçdereye uçtu! Ölü ve yaralılar var

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı: 2 araçdereye uçtu! Ölü ve yaralılar var

Hayatını Kaybeden ve Yaralananlar

Çarpışmanın etkisiyle iki araç yaklaşık 100 metre boyunca savruldu ve yol kenarındaki demir bariyerleri aşarak dereye yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

( = window. || []).push({});

Araçlar Dereye Yuvarlandı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonette yolcu olarak bulunan 56 yaşındaki İlknur Doğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada, her iki aracın sürücüleri ile kamyonette bulunan F.Ü. ve M.E. yaralandı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Dere yatağına düşen araçlar ise vinç yardımıyla çıkarıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Mesaj

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanın ardından sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bozbey, “AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve çalışma arkadaşlarına geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Ankara’da yaşanan bu üzücü olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli sürüş için yetkililer vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırıyor.

Exit mobile version