Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Güncel fiyatlar açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Güncel fiyatlar açıklandı!

Başkent Ankara’da benzin litre fiyatı 41.24 TL, motorin litre fiyatı ise 41.63 TL’ye yükseldi. LPG fiyatları ise 20.19 TL seviyesine ulaştı. Brent petrol fiyatlarındaki artış, başkentte de akaryakıt fiyatlarına yansıdı.

Ankara’da Akaryakıt Zamları

( = window. || []).push({});

İstanbul’da hem Avrupa hem de Anadolu yakasında benzin ve motorin fiyatlarında artış gözlemlendi. Avrupa Yakası’nda benzin litre fiyatı 40.29 TL, motorin litre fiyatı ise 40.67 TL’ye yükseldi. Anadolu Yakası’nda ise benzin litre fiyatı 40.15 TL, motorin litre fiyatı 40.57 TL oldu. LPG fiyatları Avrupa Yakası’nda 21.19 TL, Anadolu Yakası’nda ise 19.64 TL olarak belirlendi.

İzmir’de Artan Fiyatlar

İzmir’de benzin litre fiyatı 41.54 TL, motorin litre fiyatı ise 42.02 TL oldu. LPG fiyatları ise 19.89 TL olarak belirlendi. İzmirli sürücüler de diğer şehirlerdeki gibi artan akaryakıt fiyatlarıyla karşı karşıya kaldı.

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Özellikle yaz aylarında artan talep ve global piyasalardaki belirsizlikler, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Bu durum, bayram tatili öncesinde yola çıkacak olan vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Exit mobile version