Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Torreira ile aşk iddialarına kaçamak yanıt – Ankaragündem

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Torreira ile aşk iddialarına kaçamak yanıt – Ankaragündem

Survivor’da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmaya veda edip geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Daha önce Cengiz Ünder ile bir ilişkisi olan ancak bu ilişkisi uzun sürmeyen Kalaycıoğlu son dönemde Devrim Özkan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Galatasaraylı Torreira ile bir mekanda beraber eğlendi. Aleyna ve Torreira’nın birlikte eğlenmesinin ardından ilişki iddiaları ortaya atıldı.

Bir mekan çıkış görüntülenen Kalaycıoğlu’na muhabirler iddiaları sordu. Tv100.com’un haberine göre, Aleyna ise “Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim bir şey diyemem şu an” dedi.

Daha önce sosyal medyadan takibe başlayan yıldız futbolcu Nicolò Zaniolo gönlünü Aleyna Kalaycıoğlu’na kaptırmıştı. Kalaycıoğlu’nun ünlü futbolcunun oturduğu AVM’de sık sık görüntülenmesi, Galatasaray maçından paylaşımlar yapması aşk iddialarını güçlendirmişti. Nicolò Zaniolo’nun, Aleyna Kalaycıoğlu’nun fotoğraflarını beğeni yağmuruna tutması da iddiaları güçlendiren bir diğer detaydı. Kalaycıoğlu’nun da Zaniolo’nun fotoğrafına sarı kalp emojisi koyarak yorum yapması dikkatlerden kaçmamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Exit mobile version