Ankaralılar bayrama burada olacak! Düzce, Bolu, Ankara… 5 farklı aktivite tek yerde

Ankaralılar bayrama burada olacak! Düzce, Bolu, Ankara… 5 farklı aktivite tek yerde

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde her gün stres ve kaos yaşanırken, en ufak bir tatil fırsatında huzuru yakalamak isteyen kaçış noktaları aramaya devam ediyor. Eş dostla vakit geçirmenin yanı sıra doğa ile iç içe olmak isteyenler de Ankara’dan yalnızca 50 dakika uzaklıkta yer alan bu alanda doyasıya eğlencenin tadını çıkaracak.

Ankara’da bulunan birçok kişinin dikkatini çeken ancak herkesin gitmek için geri durduğu Bu mekan yeni favori mekanınız olacak. Ankara’nın ilk macera parkı olma özelliğini taşıyan Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı 10.000 metrekare alan üzerine konumlanmaktadır. Milli Park içerisinde birçok farklı etkinlik yapma fırsatı sunulurken Her yaş grubundan vatandaşın gün boyu doyasıya keyif yaşayacağı alanlar bulunuyor.

Ankara’da en büyük orman için macera, dinlenme, etkinlik ve eğlence merkezi olarak karşımıza çıkan Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı, birçok kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Kalabalık şehir ortamından kaçmak isteyen birçok kişi burayı tercih ederken hem spor yapıp hem de dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Her sezon farklı aktiviteler ile bilinen Milli Park ziyaretçilerin sunduğu farklı alanlar ile herkesin zevkine uyacak farklılıklar sunuyor. Park içerisinde paintball, atıcılık, okçuluk ve havalı tüfek gibi pek çok farklı eğlence fırsatı bulunuyor.

Exit mobile version