Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na ‘Ağır abi’ tepkisi: “Hakkım olanı almak istiyorum”

Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na ‘Ağır abi’ tepkisi: “Hakkım olanı almak istiyorum”

Ünlü komedyen Ata Demirer, Türk Hava Yolları’na sosyal medya üzerinden şikayette bulundu. Uçakta koltuk değişikliği yaşadığını belirten Demirer, F1 koltuğuna oturması gerekirken F3’e kaydırıldığını ve bu duruma isyan ettiğini dile getirdi.

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesabından Türk Hava Yolları’na yönelik bir şikayet paylaşarak dikkat çekti. F1 numaralı koltukta uçması planlanırken, son anda F3 koltuğuna kaydırıldığını belirten Demirer, uçakta yaşadığı bu değişikliğe tepki gösterdi.

Demirer, sosyal medya paylaşımında, “Havaalanına erken geldim, F1 numaralı koltuğu verdiler. Uçağa biniş kontrol noktasında F3 oldunuz dediler! Neden dedim? Değişiklik oldu, uçak vs… Neyse bindim, herkes mutlu, F1 boş,” ifadelerini kullanarak, duruma isyan etti. Kendisinin yerine F1 koltuğuna oturacak önemli bir yolcunun beklendiğini ima eden ünlü oyuncu, bir süre sonra F1’e geçmesine izin verilse de yaşadığı bu deneyimi “ayıp” olarak nitelendirdi.

Demirer, Türk Hava Yolları’na yönelik eleştirisini şu sözlerle dile getirdi: “Bu paylaşımı sadece Türk Hava Yolları’na şikayet olsun diye yazıyorum, insanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor, ayıptır!” Ünlü oyuncu, meselesinin F1 koltuğunda oturmak olmadığını, asıl amacının hakkı olanı almak ve başkalarının da hakkını almasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Ata Demirer’in bu paylaşımı, takipçileri arasında da büyük yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı, hava yolu şirketlerinin müşteri memnuniyeti konusundaki politikalarını sorgulayan yorumlarda bulundu.

Exit mobile version