Bedavayı duyan koştu! İlk 100 müşteriye bedava halı dağıttı, ortalık yıkıldı: Paralı olanları bile götürdüler

Bedavayı duyan koştu! İlk 100 müşteriye bedava halı dağıttı, ortalık yıkıldı: Paralı olanları bile götürdüler

Karabük’te bir halı mağazasının bayram öncesi düzenlediği bedava ürün kampanyası, vatandaşların büyük ilgisini çekti. Yüzde 70’e varan indirim kampanyası öncesinde ilk 100 müşteriye bedava halı verileceği duyurulan kampanya, sosyal medyada duyurulduktan sonra mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Karabük kent merkezinde bulunan mağaza, sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir kalabalığa sahne oldu. Saatler öncesinden mağaza önünde sıraya giren vatandaşlar, kampanya saatinin başlamasıyla birlikte mağazaya akın etti. Mağazanın üst katında paketlenmiş halde bulunan çeşitli ebatlardaki bedava halıları almak isteyen vatandaşlar, adeta birbiriyle yarıştı.

Kısa sürede bedava halıları kapan vatandaşların yanı sıra, bazıları yanlış halıları alıp getirmeye çalıştı. Mağaza görevlileri, bu karışıklık nedeniyle vatandaşları ikna etmekte zorlandı. Ancak, nihayetinde yanlış anlaşılmalar giderildi ve kampanya düzenli bir şekilde devam etti.

Mağaza sahibi Basri Başsallar, bayram öncesi gerçekleştirdikleri bu kampanyanın halkın yararına olduğunu belirtti. “Alanlar sevindi, alamayanlar ise üzüldü. Halkın yararına yaptığımız bir kampanyamızdı. Kampanyalarımız zaman zaman devam edecek” diye konuştu.

Exit mobile version