Diyarbakır Valiliği’nden ‘Narin’ açıklaması: Asılsız paylaşımlara inanmayın

Diyarbakır Valiliği’nden ‘Narin’ açıklaması: Asılsız paylaşımlara inanmayın

Küçük kızın bulunması için bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD, su altı arama ekipleri, köpekli iz takip timleri ve jandarma özel harekat ekipleri geniş çaplı bir operasyon yürütüyor.

8 yaşındaki kayıp Narin’in son görüntüleri ortaya çıktı

Arama çalışmalarında 22 Ağustos gecesi, yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. İlk incelemede terliğin Narin’e ait olduğu düşünülse de, ailenin sonrasında yaptığı açıklamada terliğin numarasının kızlarına ait olmadığını belirtti.

Narin’in cenazesinin bulunduğuna yönelik dolaşıma sokulan sosyal medya paylaşımları üzerine Diyarbakır Valiliği’nden konuya ilişkin açıklama geldi. Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, AFAD İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce geniş çaplı arama faaliyetlerine titizlikle devam edildiği aktarıldı.

Açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran’ın cenazesinin bulunduğuna yönelik yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur.” denildi.

Exit mobile version