İYİ Parti’de kriz devam ediyor: 8 kişi daha istifa etti

İYİ Parti’de kriz devam ediyor: 8 kişi daha istifa etti

İstifa edenler arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Talas Belediyesi Grup Başkanvekili Şahin Ülker, Talas Belediyesi Meclis Üyeleri Ramazan Bülbül, Yaşar Tuğrul Ercan, Mücahit Kısmet, Bünyamin Türkmen, Kurucu Başkan Yardımcısı ve İl Disiplin Kurulu eski Başkanı Mazhar Polat, Kocasinan Başkan Yardımcısı Ayşegül Çakmak ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdullah Özsuveren yer aldı.

Şahin Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden istifa kararını duyurdu ve yaptığı açıklamada, partide verdikleri mücadelenin, kişisel çıkar peşinde koşanlar nedeniyle yeterli desteği bulamadığını ifade etti. Ülker, yerel ve genel merkez düzeyinde vatandaşların taleplerine karşılık verecek bir yapının oluşturulacağına dair inançlarını kaybettiklerini belirtti. Bu nedenle, İYİ Parti’den istifa ederek yollarına bağımsız olarak devam etme kararı aldıklarını açıkladı.

Açıklamasında, “Vatandaşlarımızın hakkını daha güçlü savunabilmek adına mevcut partimizden istifa ettik. Bu karar, daha adil, şeffaf ve halkın yanında olan bir siyaset anlayışı için atılmış bir adımdır” ifadelerini kullandı. Ülker ve diğer istifa eden üyeler, bundan sonraki süreçte bağımsız olarak halk için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Exit mobile version