Müsavat Dervişoğlu: Fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz

Müsavat Dervişoğlu: Fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz

Dervişoğlu, “Ordu vilayetinde kazanılmış bir büyükşehir belediye başkanlığımız vardı. Biliyorsunuz tam kanunsuzlukla elimizden aldılar. Ama biz Sayın Enver Yılmaz’ı hiç aday diye anmıyoruz. Onu her zaman Ordu’nun büyükşehir belediye başkanı olarak görüyoruz. Hem geçmiş hizmetleri ve mücadelesiyle övünüyoruz hem de şimdi partimizde üstlendiği sorumlulukla iktidar yolculuğunun önemli mimarlarından da biri addediyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Korgan ziyaretinin bir büyük yolculuğun önemli adımı olduğunu ifade eden Dervişoğlu, “Madem ki Korgan’da belediye alıyoruz, neden Türkiye’de iktidar olmayalım?” diye sordu. Korganlının yaptığını büyük Türk milletinin yapacağına inandığını söyleyen Dervişoğlu, “Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin bütün Türkiye’yi çepeçevre saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum.” dedi.

İYİ Parti gemisini bir limana aldığını söyleyen Dervişoğlu, “Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar. Limanda gemi şimdi, yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version